Всеизвесно е, че за празника на "Свети Валентин" най-традиционния подарък за любимия човек е комбинациата от шоколад, рози и "валентинка" - сладко, романтично, но и малко банално?! Добре е да се спазва традицията, но защо да не се внесе малко сважест и оригиналност? А с това и още повече романтика?...

 

"ТАНЦ НА СЕТИВАТА"

е един уникален подарък, който предизвиква емоционална възбуда на всички сетива. От впечатляващата опаковка, през уникалното съдържание, чак до последната частица! Подаръка представлява екстравагантна кутия пълна със страхотни шоколадови трюфели с екзотични вкусове, приготвени ръчно от нашия майстор и бутилка елегантно вино
"Фраголино Росо". Комбинацията от фин-млечен шоколад с коняк и портокал, от черен шоколад с чили и канела или от шоколад с рокфор и шам-фастък в нежната компания на лекото "Фраголино Росо" с наситен рубинен цвят и изразен плодов вкус на узрели ягоди, предизвикват истинска експлозия на вкусове и неизменно разпалват всички сетива!
Неподправен афродизиак, подаръкът "ТАНЦ НА СЕТИВАТА", ще очарова всеки и ще превърне празника в ценен спомен!

 

Не се колебайте, свържете се с нас и поръчайте Вашия подарък. С "ТАНЦ НА СЕТИВАТА", със сигурност ще очаровате любимия човек!

 

Подробна информация за съдържанието и вкусовете на шоколадовите трюфели, различните по големина кутии, както и за още интересни предложения от M.D.M.Catering за деня на "Свети Валентин", ще получите от нашите любезни консултанти.