M.D.M. Кетъринг е създадена през 1996г. и динамично се развива през годините, като се усъвършенства успешно и до днес. В центъра на полезрението са модните тенденции във вишата кулинария,iwc replica ексклузивното и елегантно представяне на всяко събитие съобразно неговата индивиндуалност и безупречния маниер на комуникация и общуване с клиентите, гостите и бизнес партньорите.

 

M.D.M. Кетъринг е специализирана в организацията и обслужването на събития от малки камерни и семейни тържества до комерсиални ивенти.

 

Притежава собствен уникален стил в подхода на организацията и реализацията на различните събития.

 

Екипа е съставен от професионалисти с доказан ценз в сферата на общественото хранене и развлекателния бизнес.

 

Оборудвана е по супер високи стандирти на мобилност и класен сервиз. Основен приоритет на фирмата е пълното и стойносто удоволетворение на всеки клиент.

 

Главната причина да изберем да работим и да развиваме фирмата си в сферата на кетъринг услуги от висок клас е от една страна, защото така самите ние разбираме изисканите и луксозни събития, и от друга страна, за да покажем на истинските ценители, че и в България съществуват стойностни услуги отговарящи на техните високи стандарти. И последно, но не по важност, за да покажем на всички, които желаят да вкусят от света на изтънчения лукс какво в същтност заначи той.

 

 


БИОГРАФИИ