Dоставки до офиса, дома и търговската мрежа с предварителна заявка и без допълнително оскъпяване!

 

Има събития и моменти, които не изискват специална подготовка - строго официална и супер представителна обстановка, с тематична украса и тежък сервиз. В живота на всеки от нас има поводи, когато трябва да почерпим приятелите и роднините,iwc replica watches колегите и бизнес партньорите в неформална - работна или домашна среда, по различни случаи. За рождения ден, за сватбата, за пенсионирането, за фирмен или друг празник. Трябва ни само бърза подготовка и представителна, вкусна храна.

 

Сигурно Ви се е случвало често за обяд да похапнете с вафла или пакетче чипс, защото наоколо, където е работното Ви място няма особено голям избор на разнообразна храна или още по-лошо, няма от къде да си купите нищо. Може би и времето за обедна почивка е недостатъчно за да отидете до най-близкото кафене. Или пък в близост има само скъпи ресторанти, в които ако решите да се храните ще погълнат месечната Ви заплата.

 

Вероятно имате собствен персонал и трябва да му осигурите обяд или закуска.

 

Или сте търговец? Имате хубаво заведение, елегантно и модерно, но пък нямате собствена кухня или просто търсите продукти отговарящи на стила Ви.

 

Ако пък организирате екскурзии... тогава със сигурност ще Ви трябват сухи пакети за изпът. Представете си пътниците ви колко поласкани ще останат, ако сте им осигурили подкрепителна закуска или късна вечеря?!

 

 Е, какъвто и за е случаят Ви, със сигурност сте попаднали на място, където най-малкото имате голям избор в практични решения. Сигурни сме, че специално разработените ни предложения за различните поводи и ситуации ще Ви бъдат от полза. Храната е вкусна. Качествено приготвена и то не пестеливо! Убедете се сами. Поръчайте мостри и се насладете! Вярваме, че ще останете доволни!